Közbeszerzés Dokumentumok Munkajelentés Munkaterv
A Művészetek Háza
 

A 2001-ben átadott és azóta a Cnesa OMI keretében működő Művészetek Háza, a minőségi kultúra kiépítésének céljával indult és az azóta eltelt évben elsősorban e minőség őrzése volt kiemelt célunk. Európai, Kárpát-medencei, regionális, anyaországi, szerbiai és vajdasági kapcsolatrendszereinken keresztül, (az igen szűken mért anyagi lehetőségeken felül is) sikerült elképzeléseink nagyobbik részét megvalósítani. A vendégszereplések mellett természetesen a helyi értékek felkutatása és bemutatása is állandó feladatunk. A fölfelé mutató mérce szerint próbáltuk és próbáljuk ma is, elsősorban a színházi előadások, koncertek, könyvbemutatók, tárlatok, mozielőadások, filmbemutatók, hagyományápoló műhelyek, gyermekműsorok, iskolai kiegészítő programok stb. bemutatásával összeállítani éves műsorunkat.
Működésünk során számunkra legfontosabbak:

  • tartalmas értékközvetítés,
  • az ünnepek kultúrájának gondozása,
  • a helyi kulturális igényeket kielégítő, igényes, változatos programkínálat,
  • a közoktatási intézményekkel, a városi könyvtárral, valamint a helyi civil szervezetekkel, egyesületekkel való kapcsolattartás,
  • rendezvényeink megszervezése és lebonyolítása során a minőségi szolgáltatás szemlélete,

 
 Éves szinten átlagosan 200 rendezvényt szervez a Művészetek Háza, és az átlagos össznézőszám meghaladja Magyarkanizsa város összlakosságának számát /cca 18.000 néző évente/, ami átlag cca 85 nézőt jelent eseményenként. Műsoraink a Művészetek Háza előcsarnokában /kiállítások/, nagyszínpadán /320 ülőhely/, kisszínpadán /160 ülőhely/ és pincéjében /100 ülőhely/ zajlanak.

kep