Közbeszerzés Dokumentumok Munkajelentés Munkaterv

Tartományi támogatás a többnyelvűség fejlesztésére

A Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Közösségi-Nemzeti Kisebbségi Titkárságnak azon pályázati kiírásán, amelynek révén eszközöket ítéltek oda tartományi szervek és szervezetek számára, amelyeknek a munkájában hivatalos használatban van a nemzeti kisebbségek-nemzeti közösségek nyelve, intézményünk 35.000 dináros támogatásban részesült.

A támogatás óriási segítséget jelentett számunkra.

Intézményünk két nagy részlege, a Művészetek Háza és a felnőttképzési részleg tevékenységét nagyban megkönnyítette a nyomtatási támogatás.

A Művészetek Házának rendezvényeit plakátokon, szórólapokon tudtuk hirdetni, hiszen a támogatással a nyomtatási költség nem jelentett problémát. Sajnos, ebben az évben a járvány miatt sok program nem valósult meg a színházteremben, de a Dobó Tihamér Képtárban folyamatosan szervezhettünk kiállításokat egész évben.

A felnőttképzési részleg sokrétű képzéseihez szükséges többnyelvű nyomtatványok, tanúsítványok, bizonylatok, jelentkezési lapok, adatlapok, adatvédelmi nyilatkozatok is ebből az összegből valósultak meg ebben az évben. Hallgatóink, ügyfeleink számára szerb és magyar nyelven is biztosítjuk a szerződéseket, adatvédelmi nyilatkozatokat, de két nyelven vezetjük az adminisztrációs dokumentációt, az ügyintézést.

A titkárságnak ezúton is köszönjük a bizalmat és a támogatást!