Közbeszerzés Dokumentumok Munkajelentés Munkaterv

Többnyelvűség intézményünk munkájában

A Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Közösségi-Nemzeti Kisebbségi Titkárság idén is odaítélt eszközöket azon tartományi szervek és szervezetek számára, amelyeknek a munkájában hivatalos használatban van a nemzeti kisebbségek-nemzeti közösségek nyelve. Intézményünk 20.000 dináros, vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Két nagy munkaegységünk, a Művészetek Háza és a felnőttképzési részleg tevékenységének nagy segítség volt a nyomtatási támogatás.

A Művészetek Házának rendezvényeit plakátokon, szórólapokon hirdettük, és ezeket eljuttattuk a magyarkanizsai intézményekbe (könyvtár, zeneiskola, Városháza), ahogyan a legforgalmasabb hirdetőoszlopokon is elhelyeztük őket. A Dobó Tihamér Képtárban folyamatosak voltak a kiállítások, a kézműves foglalkozások, de a Művészetek Házában is jegyeztünk filmvetítéseket, színházi előadásokat, ismeretterjesztő előadásokat, találkozókat. Ezeket mind elektronikusan, mind papír alapon igyekeztünk eljuttatni az érdeklődőkhöz, felhívni a figyelmet a programokra.

A felnőttképzési részleg munkájához, a tanfolyamok toborzásához, szervezéséhez, lebonyolításához szükséges többnyelvű nyomtatványok, tanúsítványok, bizonylatok, jelentkezési lapok, adatlapok, adatvédelmi nyilatkozatok is ennek a programnak a segítségével kerültek nyomtatásba és jutottak el ügyfeleinkhez.

Intézményünk ügyintézése kétnyelvű. A hivatalos szerb nyelvű dokumentáció mellett felhasználóink számára magyar nyelven is biztosítjuk a szükséges dokumentumokat.

A titkárságnak ezúton is köszönjük a sokévi bizalmat és a támogatást!