Јавне набавке Документи Извештај о раду Програм рада установе

Pokrajinska podrška razvoju višejezičnosti

U pozivu za nadmetanje Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine-nacionalne zajednice za dodelu sredstava pokrajinskim organima i organizacijama koje zvanično koriste jezik nacionalnih manjina-nacionalnih zajednica, naša ustanova je dobila bespovratnu pomoć od 35.000 dinara.

Podrška nam je bila od velike pomoći.

Aktivnosti štampe u velikoj meri su olakšane aktivnosti dva velika odeljenja naše institucije, Doma umetnosti i odeljenja za obrazovanje odraslih.

Događaje u Domu umetnosti mogli smo da oglašavamo na plakatima i flajerima, jer sa podrškom troškovi štampanja nisu predstavljali problem. Na nesreću, ove godine se u pozorištu nije odvijalo mnogo programa zbog epidemije, ali uspeli smo da organizujemo izložbe u Galeriji Dobo Tihamer tokom cele godine.

Višejezični obrasci, sertifikati, vaučeri, obrasci za prijavu, izjave o rukovanju podacima i izjave o privatnosti potrebni za različite treninge odeljenja za obrazovanje odraslih takođe su realizovani od ovog iznosa ove godine. Našim polaznicima i klijentima obezbeđujemo ugovore i izjave o zaštiti podataka na srpskom i mađarskom jeziku, ali takođe vodimo administrativnu dokumentaciju i administraciju na dva jezika.

Zahvaljujemo se još jednom sekretarijatu na poverenju i podršci!