Јавне набавке Документи Извештај о раду Програм рада установе

Вишејезичност у раду установе

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине-националне заједнице је и ове године расписао конкурс за покрајинске установе и организације код којих су током рада у употреби језици националних мањина. Наша установа је добила 20.000 динара бесповратних средстава.

Финансијска подршка је била од велике помоћи у раду наше две велике јединице: Дом уметности и Образовање одраслих.

Манифестације одржане у Дому уметности су биле рекламиране на плакатима и флајерима, који су били достављени у разне институције и установе у Општини Kањижа (библиотека, музичка школа, градска кућа), и такође постављене на огласним таблама на најпосећенијим местима. У Галерији „Добo Тихамeр” су биле организоване разне изложбе и радионице за ручне радове. У Дому уметности су међу осталог биле организоване пројекције филмова, позоришне представе и разне манифестације. Рекламе свих наведених програма су биле доступне у електронском и штампаном облику.

Јединица Образовање одраслих је помоћу ове финансијске подршке штампала документе потребне за рад (дипломе, вишејезични формулари и документи, уверења, листићи за пријаву, изјаве о руковању подацима и сл.).

Рад у нашој установи је двојезичан, поред документације на српском језику, исте су доступне и на мађарском језику.

Овим путем се захваљујемо секретаријату на указаном поверењу и подршци!